Samsunspor, tempo artırdı

Samsunspor, tempo artırdı
Samsunspor'da yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının son günlerinde tempo da arttı.

Erzurum Palandöken'de ilk etap hazırlıkların sonlarına gelen Kırmızı beyazlılar'da temponun artması futbolcuları zorladı.

FUTBOLCULAR HIRS KÜPÜ
Samsunspor'da durmak yok. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarında Kırmızı beyazlı ekipte tempo arttı. Erzurum Palandöken'de güç depolayan Samsunspor sabah antrenmanında kondüsyon ve istasyon çalışması gerçekleştirirken akkaşm idmanında ise topla çalıştılar. Temponun artmasıyla birlikte Kırmızı beyazlı futbolcuların oldukça zorlandıkları gözlerden kaçmadı.


HER ŞEY GÜZEL OLACAK
Antrenman boyunca özellikle genç futbolcuları yakından akip eden Samsunspor'un deneyimli Teknik direktörü Erhan Altın,"Futbolcularımız ile Erzurum kampında iyi bir hava yakaldık. Bu olmulu havayı Bayram iznin ardındanda devam ettirip lige iyi bir başlanğıç yapmak istiyoruz. Yeni sezon öncesi her şey güzel ve bu olumlu tablonun lig'de de devam etmesini istiyoruz" dedi.


NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ
Trasnfer konusunda da açıklamalarda bulunan Kırmızı beyazlıların antrenörü Erhan Altın,"Şuan bir iki bölgeye takbiye yapmamız şart. Yönetimimiz bazı oyuncularla görüşme içersinde. Gündemimizdeki oyuncuları kadorumuza kattığımız dahilde yeni sezon öncesi transfer dosyamızı kapatıp lige odaklanacağız. Taraftarlarımızdan sadece biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum