Samsunspor sizinle gurur duyuyor

Samsunspor sizinle gurur duyuyor
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, SBB Başkanı Halit Doğan'a teşekkür etti. Yıldırım, "Samsun ve Samsunspor sizinle gurur duyuyor." dedi.

Samsunspor’un antrenman sahasında yaşadığı altyapı sorununa Samsun Büyükşehir Belediyesi çözüm üretiyor. Canik ilçesi Nuri Asan Tesisleri’nde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır kırmızı beyazlı ekip tarafından kullanılan saha Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek antrenman için daha elverişli hale getiriliyor. Yaklaşık 65 santimetre derinliğinde yapılacak kazı sonrası sahanın altyapısı ve toprağı yenilenecek. Ardından saha yeniden çimlendirilecek. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran çalışma haberleri sonrası belediyeye adeta yorum yağdı.

tesekkur-1.jpg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ı tebrik eden kırmızı-beyazlı taraftarlar, desteklerin devam etmesini temenni etti. Gelişmeler sonrası bir teşekkür de Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan geldi. Başkan Yıldırım, "Teşekkürler Halit Başkanım. Samsun ve Samsunspor sizinle gurur duyuyor. İyi ki varsınız." sözleri ile SBB Başkanı Doğan'a teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.