SAMSUNSPOR KEMİK KADROSUNU OLUŞTURDU

SAMSUNSPOR KEMİK KADROSUNU OLUŞTURDU
PTT 1.Lig'in 7 haftasında Teknik Direktör Ümit Özat Kırmızı Beyazlıların iskelet kadrosunu oluşturdu.Samsunspor yaz transfer döneminde kadronun eksik bölgelerine takviye yaparak yaş ortalamasını aşağı çekti.

GÜRBÜZEROL MEVKİSİNİ BULDU
Samsunspor'da muhtemel 11'de en çok forma giyen oyuncular şu şekilde: " Oğuzhan Berber, Canberk Aydın, Ousmanie N'Diaye, Mehmet Çakır, Ofoedu, Kone, Fatih Kılıçkaya, Hasan Kılıç" Kırmızı Beyazlılarda en çok değişen mevki ise Ortasaha ve hücum hattı oldu. Samsunspor'da ayrıca Murat Gürbüzerol sezonun başından bu yana çeşitli mekvilerde görev aldı. Teknik Direktör Ümit Özat son olarak Murat Gürbüzerol'u sağ kanat mevkiinde kullanmaya başladı. Samsunspor'da hücum hattında birçok oyuncu denenirken, Teknik Direktör Ümit Özat gençleri sahaya sürdü.

GENÇLERİN TEMPOSU GÖZ DOLDURUYOR
Samsunspor'da geçen sezon çok fazla forma şansı bulamayan Alperen Pak, Canberk Aydın bu sezon daha çok ön planda tutulmaya başladı. Ayrıca Özat bu sezon transfer edilen genç oyuncularada sahip çıkarak öz güven kazanması için forma verdi. Kırmızı Beyazlılar genç oyuncular Alperen, Ersel, Oğuzhan, Canberk, Kone PTT 1.Lig'de 7 hafta tempolu bir performans sergileyerek taraftarın ve teknik ekibin güvenini kazanmayı başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.