Samsunspor garantiledi

Samsunspor garantiledi
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Kırmızı-beyazlılar, mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrılırken aldığı bu sonuçla ligde kalmayı garantiledi.

Trendyol Süper Lig'de geçen hafta Tümosan Konyaspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Yılport Samsunspor, bu akşam kendi evinde Corendon Alanyaspor ile karşılaştı.

manset-3.jpg

Mücadeleden 1-1 eşitlikle sona erdi. Kırmızı-beyazlılara beraberliği getiren golü 60. dakikada Marius Mouandilmadji kaydetti. Bu sonuçla birlikte Yılport Samsunspor puanını 43'e, Corendon Alanyaspor ise 53'e çıkardı. Kırmızı-beyazlılar, bu beraberlikle ligde kalmayı bitime bir hafta kala matematiksel olarak garantiledi.

manset-2.jpg

SON MAÇ KARAGÜMRÜK İLE
Yılport Samsunspor bu sezon Trendyol Süper Lig'de oynadığı 37 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik, 16 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 41 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kendi kalesinde ise 49 gol gördü. Corendon Alanyaspor beraberliği ile ligde kalmayı matematiksel olarak kalmayı garantileyen Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.