Samsunspor Futbol Akademisini ziyaret etti

Samsunspor Futbol Akademisini ziyaret etti
Toulouse Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Toulouse Futbol Akademi Koordinatörü Julien Lacour, Samsunspor Futbol Akademisini ziyaret etti.

Yılport Samsunspor ile Fransız Futbol Kulübü Toulouse FC ile yapılan iş birliği kapsamında, Toulouse Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret, Toulouse Futbol Akademi Koordinatörü Julien Lacour, Yılport Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Savaş Serdar, Samsunspor Futbol Akademi Koordinatörü Asistanı Hasan Mert Demirsoy ve Futbol Akademisi Antrenörleri ile bir araya geldi.

ss1-2621.jpg

Önemli projeler
Yapılan ziyarette 2023-2024 Futbol sezonu Toulouse FC ve Yılport Samsunspor arasında stratejik, teknik ve yönetim anlamında karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunuldu. Gelecek sezon planlaması ve yapılanması hakkında yapılan toplantılar neticesinde Samsunspor bünyesindeki antrenörlerin değişim programı adı altında gelişimlerine ve değişimlerine katkı sağlayacak eğitimler verilmesi, Toulouse FC Akademisini yaş grup antrenörleri ziyaretleri ile birlikte, Samsunspor bünyesinde yer alan değerli ve hedef oyuncuların dönemsel olarak Toulouse FC Akademi yaş gruplarında Antrenmanlara dahil olmaları konuları karara bağlandı. Bununla birlikte özellikle küçük yaş grupların takım halinde Toulouse FC Akademi ile ikili turnuva ve müsabaka ve farklı antrenman modellerinin uygulandığı çalışmaların yapılması konularında etkinlik takvimleri oluşturuldu.

ss1-2627.jpg

ss1-2605.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.