SAMSUNSPOR BURSASPOR'A BİLENDİ

SAMSUNSPOR BURSASPOR'A BİLENDİ
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sahalarında bugün Spor Toto Süper Lig ekibi Bursaspor'la oynayacakları kupa maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

KUPA'DA PUANLA TANIŞMAK İSTİYORUZ
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki 3'üncü maçlarını bu akşam saat 18.45'te oynayacaklarını belirten Erhan Altın, şunları söyledi. "Kupa maçları bizim için oynamayan oyuncuları görmek, onların maç temposu kazanmalarını sağlamak ve gençlerimizi de sonradan oyuna dahil ederek onların geleceklerine bakmak açısından önemli bir fırsat. Sonuçta hiçbir takım sahaya mağlup olmak için çıkmaz. Biz de Bursaspor önünde sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedefimiz iyi bir oyun ortaya koymak ve kupada da puanla tanışmak."

İÇ SAHA SENDROMU YAŞIYORUZ
Özellikle ligde kendi sahalarında istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade eden Erhan Altın, şöyle devam etti: "İç saha sendromu yaşıyoruz. Bunu hala üzerimizden atamadık. Ligdeki Bucaspor deplasmanından sonra evimizde oynayacağımız Altınordu maçıyla birlikte bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularımla da bir toplantı yapacağım. Artık bunu aşmamız lazım." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.