SAMSUNSPOR BERABERLİĞE SEVİNEMİYOR

SAMSUNSPOR BERABERLİĞE SEVİNEMİYOR
Kırmızı Beyazlıların Başkan vekili Mehmet Bank Şanlıurfaspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ve 90 dakika sonunda berbaerliğe sevinemediklerini belirtti.

NET POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Samsunspor'un Başkan vekili Mehmet Bank Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında çok net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirten Kırmızı Beyazlıların Başkan vekili Bank,"Rakibimiz karşsında takımımız gerçekten örnek bir mücadeleye imza attı. Özellikle maçın ikinci yarısında çok net gol pozisyonlarına girdik ancak bu pozisyonlardan yararlanamadık" dedi.


TAKIMIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAM
Ligde oynadıkları bir çok maçta şanssız olduklarını belirten Samsunspor'un Başkan vekili Mehmet Bank,"Ligde oynadığımız bir çok maçta şanssızlık yakamızı bırakmadı. Ancak ümit ediyorumki takımımıza gelecek haftalarda daha iyi olacak ve alacağımız güzel sonuçlarla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Buna olan inancımız gerçekten tamdır" şeklinde konuştu.

HER TAKIMDA EKONOMİK SIKINTILAR VAR
Şanlıurfaspor maçı sonrası Teknik direktör Erhan Altın'ın yaptığı açıklamalarada değinen Kırmızı Beyazlıların Başkan Vekili Bank,"Hocamız kulübün ekonomik sorunlarını dile getirmiş. Evet ekonomik anlamda sorunlarımız var ancak bu ligde mücadele eden bir çok takımda bu sorunları yaşıyor" dedi. Hatırlayacağınız üzere Samsunspor'da personele, Teknik heyete ve futbolculara ekonomik sıkıntılar nedeniyle toplam 4 aydır ödeme yapılmıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.