SAMSUNSPOR 3 PUAN AVINDA

SAMSUNSPOR 3 PUAN AVINDA
Kırmızı beyazlılar, Ptt 1.lig 2014-2015 futbol sezonunun ilk deplasman maçında bu akşam Alanyaspor ile karşılaşıyor...

Samsunspor ligin yeni Ekiplerinden Alanyaspor'u deplasmanda mağlup ederek sezonun ilk üç puanını kazanmak istiyor...

Samsunspor'da nefesler tututldu. Geçen sezon Ligin eşiğinden dönen Kırmızı beyazlılar yeni sezonun ilk deplasmanında Ligin yeni ekiplerinden Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Her anıyla büyük bir heyecana sahne olacak karşılaşma öncesi Samsun'da nefelser tutuldu.

GERİ SAYIM BAŞLADI
Samsunspor PTT Birinci Ligi'nde 2014- 2015 futbol sezonu'nun ilk deplasmanında igin yeni ekiplerinden Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Transfer döneminin son dakiklarında üç oyuncu ile birden anlaşan ve kadrosunu güçlendiren Kırmzı beyazlılar, bu akşam deplasmanda Alanyaspor'a konuk oluyor. Alanya Oba Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak mücadeleyi Mustafa Sabancı yönetecek. Sezonun ilk depasmanından galibiyetle ayrılmak ve iyi bir hava yakalamak isteyen Samsunspor'da nefesler tutuldu.


KALE EMİN ELLER'DE
Öte yandan bu zorlu mücadelede sakatlıkları devam eden Recep Niyaz ve Soner Şahin forma giyemeyecek. Zorluk seviyesi yüksek karşılaşmada Kırmızı beyazlıarın kalesini yine genç Furkan koruyacak. Samsunspor için büyük önem taşıyan bu zorlu 90 dakika öncesi Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Takım olarak bu maça en iyi şekilde konsantre olmuş bulunmaktayız. Bugün saha çıkacağız ve kazanmak için elimden gelen herşeyi yapacağız. Umarım herşey istediğimiz gibi gider ve Samsun'a puan yada puanlarla döneriz" dedi. Niyazi ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.