Samsunlular pickleballı sevdi

Samsunlular pickleballı sevdi
Samsun'da pickleball sporu her geçen gün büyük ilgi görüyor. Samsun Adliyesi'nde düzenlenen etkinlikte Pickleball Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Semih Üzer önderliğinde eğitmen Nermin Asena Ertürk katılımcılara eğitim verdi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avrupa ve Kanada’da yaygın olarak oynanan Pickleball sporu Samsun'da da her geçen gün büyüyor. Pickleball Samsun İl Temsilcisi Semih Üzer ve eğitmen Nermin Asena Ertürk tarafından Samsun Adliyesi halı sahasında Pickleball eğitim etkinliği düzenlendi.

spor2.jpg

Hem ekonomik hem de eğlenceli bir spor dalı olduğu için tercih edilmeye başlanan Pickleball sporunu Samsun'da yaygınlaştırmayı amaçlayan İl Temsilcisi Semih Üzer ve eğitmen Nermin Asena Ertürk, kadınların ve çocukların yer aldığı etkinlikte katılımcılara eğitim verdi. Bir gün süren eğitim oldukça eğlenceli anlara sahne oldu. Bir eğitmen olarak yediden yetmişe herkesi pickleball sporunu öğrenmeye ve oynamaya davet eden Nermin Asena Ertürk, "Tenis ve badminton karışımı bir spor olan pickleball günümüzde gelişen bir spor dalı. Oldukça ekonomik ve eğlenceli bir spor. Samsun, pickleball sporunda öncü şehir olma yolunda ilerliyor. Talep oldukça fazla" dedi.

spor3.jpg

Pickleball'ın çok sevildiğine vurgu yapan İl Temsilcisi Semih Üzer de, "Kurumlarda ve okullarda eğitmenlerimiz tarafından eğitim veriliyor. Oldukça eğlenceli bir spor olan pickleballı Samsun'da daha fazla yaygınlaştırmak istiyoruz. Bir yaş sınırımız yok, herkes bizlerle irtibata geçerek pickleball sporunu öğrenmek için eğitim alabilir" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.