Samsun'da yeni hedef "Kupa maçı"

Samsun'da yeni hedef "Kupa maçı"
Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kapsamında yarın saat 17:00'de Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

Futbol Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu heyecanı, bugün oynanacak 5 karşılaşmayla başlayacak. Küme düşme hattından çıkarak rahat bir nefes alan Yılport Samsunspor ise Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kapsamında yarın saat 17:00'de Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Kupanın 5. eleme turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Müsabakalarını kazanan takımlar, adlarını son 16 turuna yazdıracak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Yılport Samsunspor, Alanya Oba Stadı'nda Corendon Alanyaspor'a konuk olacak.

Sivasspor galibiyeti ilaç oldu
Son olarak 14 Ocak Pazar günü sahasında EMS Yapı Sivasspor'u mağlup eden Yılport Samsunspor, bu galibiyetle birlikte büyük moral buldu. Sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, puanını 21'e yükselterek düşme potasından çıktı. Samsun temsilcisi, aldığı bu moralle birlikte Corendon Alanyaspor'u da mağlup ederek kupada daha da ileri gitmek istiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.