Samsun'da dostluk maçı düzenlendi

Samsun'da dostluk maçı düzenlendi
Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Samsun il protokolü ile geçmiş yıllarda Samsunspor başarısı için ter dökmüş futbolcular arasında Mustafa Erkanat Tesisleri'nde dostluk maçı oynandı.

Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı, maç sonunda emektar futbolculara Türk futboluna ve Samsunspora katkıları için teşekkür ederek, plaket verdi.

haber-foto-18.jpg

Futbolcularla oynanan maçta Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Ayvacık Kaymakamı Muhammet Raşit Aktay, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, Tarım İl Müdürü İbrahim Sağlam, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın, Açık Kapı Şube Müdürü Kenan Akçan, Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Kurtuluş Özçelik, Tapu Ve Kadastro Bölge Müdürü Yılmaz Uzun, TÜİK Samsun Bölge Müdürü Halil Emecen, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gökhan Dürümlü, şube müdürleri ve ilçe müdürleri yer aldı.

haber-foto-20.jpg

haber-foto-21.jpg

haber-foto-1.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.