Samsun'da çılgın bir gece

Samsun'da çılgın bir gece
Yılport Samsunspor'un 11 yıl aradan sonra şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmesi Samsun'da büyük coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı adeta alev alırken, kırmızı-beyazlı camia için unutulmaz bir akşam yaşandı.

Yılport Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Ankara Keçiörengücü takımını sahasında 4-1 mağlup ederek normal sezonun sonuna 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e yükseldi. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında, Samsunspor takımı üstü açık bir otobüsle şehir turu attı. Samsunspor taraftarları, takımlarının 11 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'e yükselmesini coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki meşaleler ve Samsunspor bayraklarıyla kutlamalara renk kattı.

890890890.jpg

HASRET YERİNİ COŞKUYA BIRAKTI
Yılport Samsunspor, 11 yıl aradan sonra elde ettiği şampiyonlukla Spor Toto Süper Lig'e yükselmenin sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı. Şehirde adeta bir bayram havası yaşandı. Takımın başarısı, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce Samsunspor taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı. Kutlamalar, Samsun'un en önemli buluşma noktalarından biri olan Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşti. Taraftarlar, ellerindeki meşaleler ve Samsunspor bayraklarıyla büyük bir coşkuyla takımlarının şampiyonluğunu kutladılar.

657567567.jpg

MEYDAN ALEV ALDI
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Samsunspor futbolcuları, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan sahnede taraftarların karşısına çıkarak şampiyonluğu kutladılar. Futbolcular, taraftarlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılanırken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu da şampiyonluk sözünü yerine getirmenin gururu ile taraftarla bütünleşti.

1234234234.jpg

BU FİLM DAHA YENİ BAŞLIYOR
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sahnede yaptığı konuşmada, "Sizlere bir söz verdim. 5 sene önce bir yolculuğa çıktık. Şimdi ait olduğumuz lige geri döndük. Süper Lig'in bizim daimi ve kalıcı yuvamız olmasını diliyorum. Bizim için bu film daha yeni başlıyor. Süper Lig'de destan yazacağız hep birlikte. Birlikte Samsun'u, efsane takım yapacak mıyız? Atatürklü armayı Avrupa'ya tanıtmaya var mısınız? Yıldırım'ın olduğu yerde başarı olmak zorundadır. Önümüzdeki sene itibarıyla usta oluyoruz. Hepinizin yüzünü güldüreceğim. Yeter ki beni destekleyin. Samsunspor'u ait olduğu yere götüreceğiz." dedi. Yıldırım'ın konuşmasının ardından Samsunsporlu futbolcuların "üçlü" çektirdi, karnaval alanına dönen Cumhuriyet Meydanında şampiyonluk coşkusu doyasıya yaşandı. Kırmızı-beyazlılar, takımlarının büyük başarısı için uzun süredir bekledikleri anı yaşamanın mutluluğunu yaşadı. Şehir, gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutlamalara sahne oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.