SAMSUN'A KIZILAY AŞEVİ
Yayınlanma:
Güncelleme:
18.10.2022 tarihinde proje ile ilgili son imzalar atıldı ve Sayın Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı'nın huzurunda protokol imzalandı.
Kızılay Aşevinin 2023 yılı içerisinde Baruthane Mahallesi'ndeki Külliye içerisinde tadilatı tamamlanacak ve faaliyete geçecek. Yapılacak olan Kızılay Aşevi'nden günde 6000 kişi çorba içebilecek ve 2000 kişi üç öğün yemek alabilecek.
2020 yılında koronadan dolayı vefat etmiş olan eski Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel adına Samsun'da açılması planlanan aşevi için, Müge Anlı ile Tatlı Sert televizyon programında bağış toplanmıştı.
Bu sayede Samsun'a bir aşevi kazandırılması için çalışmalara başlanmış, Baruthane Mahallesindeki Külliye'nin altına aşevi açılmasına karar verilmişti
GÜNCEL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.