Samsun kongresi en geç mart sonu

Samsun kongresi en geç mart sonu
AK Parti'de Samsun il kongresinin en geç 2018'in Mart ayı sonunda yapılmasının planlandığı öğrenildi.

AK Parti, 19 Ağustos'tan bugüne kadar, 757 ilçe kongresini tamamladı. Kalan ilçelerin kongrelerinin de Ocak 2018 sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Ayrıca, yine Ocak 2018 sonuna kadar 24 ilin kongreleri de yapılması planlanıyor.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bugüne kadar büyükşehir statüsünde olan 8 ilin ilçe kongrelerini tamamladıklarını anımsatarak, büyükşehir olmayan illerden 48'inde de ilçe kongrelerini bitirdiklerini aktardı. AK Parti teşkilatlardaki yenilenmeyle ilgili mülakatların devam ettiğini belirten Ataş, "306 ilçeyle ilgili mülakatlar yapıldı. Bin 200 kişiyle yüz yüze görüşmeler yapıldı. Mülakatlarımız devam ediyor" dedi.

İL KONGRELERİ MART SONUNDA BİTECEK
Ataş, şöyle devam etti: "23 il başkanı ataması gerçekleştirdik. 7 il başkanlığımızın ataması yapılmadı, çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımız ile uygun bir vakit bulabildiğimiz zaman, 7 il başkanımızın da atamasını inşallah gerçekleştireceğiz. Bu iller, Van, Diyarbakır, Mardin, Hatay, Burdur, Bingöl ve Kastamonu illerinden oluşuyor. Bizzat Cumhurbaşkanımızın yapacağı mülakatla o illerimizin il başkanlarını da belirlemiş olacağız. İl kongrelerimizi de inşallah en geç mart sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz."

Ocak sonuna kadar 24 il kongresi planlandı
Ataş, Ocak 2018 sonuna kadar 24 ilin kongrelerini planladıklarına değinerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı 4 il daha ilave edebileceklerini bildirdi.

 

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.