SAMAIR araçları görücüye çıktı

SAMAIR araçları görücüye çıktı
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun-Çarşamba Havalimanı ile şehir merkezi ve ilçeler arasındaki ulaşım hizmetini SAMAIR ile kendisi sağlayacak.

Samsun-Çarşamba Havalimanı ulaşım hizmetini SAMAIR ile sağlayacak Samsun Büyükşehir Belediyesi, 31 Mayıs Cuma günü, Cumhuriyet Meydanında araç filosunu tanıttı. İlk etapta 10 araçla başlayacak seferler, 4 hat üzerinde gerçekleştirilecek.

dci-524-2.jpeg

Vatandaşlar uçuş saatlerine göre planlanacak sefer saatlerine ve güzergâhlarına samair.samsun.bel.tr adresinden ve SAMULAŞ’ın mobil uygulamasından anlık olarak ulaşabilecek. ALO 153 Çözüm Merkezi ise seferin 2 saat öncesine kadar 7/24 anlayışı ile rezervasyon hizmeti verecek. Havalimanına ulaşımda SAMAIR’ı tercih edenler ise ödemeyi SAMKART ya da kredi kartı ile gerçekleştirebilecek.

dci-524-1.jpeg

“Samsun’umuza hayırlı olsun”
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her şey insanımızın konforu için. Hemşerilerimizden gelen talepler doğrultusunda havalimanına ulaşımı SAMAIR ile biz üstleniyoruz. Bu doğrultuda da 1 Haziran itibariyle H1-H2-H3 ve H4 numaralı SAMAIR otobüslerimiz hizmete başlamış olacaklar. Biz her zaman hemşehrilerimizin yanında olabilmek, şehrimize bu doğrultuda hizmet etmek gayesiyle hareket ediyoruz. SAMAIR ile de hem Samsun-Çarşamba Havalimanına güvenli, konforlu ulaşımı sağlarken hem de hemşehrilerimizin bu konudaki taleplerini, hizmet beklentilerini yerine getirmiş oluyoruz. Samsun’umuz, insanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. İnşallah biz de yaptığımız hizmetlerle şehrimizi daha ileri götürmeye devam edeceğiz. Bir kez daha SAMAIR hizmetimiz şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

dci-524-5.jpeg

SAMAIR durak güzergâhları
1 Haziran'dan itibaren Samsun-Çarşamba Havalimanı’na ulaşımı sağlayacak H1-H2-H3 ve H4 numaralı SAMAIR otobüslerinin güzergâhları ise daha önce açıklanmıştı.
H1 Numaralı Otobüs: OMÜ Batı Garajı, Cağaloğlu Bulvarı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı-Ankara Bulvarı, İlkadım Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı
H2 Numaralı Otobüs: TTTM, 100. Yıl Bulvarı, Karadeniz Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akçaabat Sokak, 11. Sokak, İlkadım Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı
H3 Numaralı Otobüs: Bafra, 19 Mayıs, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı
H4 Numaralı Otobüs: Çarşamba Vefa AVM, Yeni Samsun Caddesi, Atatürk Bulvarı, Samsun- Çarşamba Havalimanı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.