Salihoğlu Unlu Mamulleri açıldı
Şubenin açılışını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Seven ile İlkadım Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş yaptı.
Sahipliğini iş adamı Kemal Salihoğlu'nun yaptığı Salihoğlu Unlu Mamulleri açılışında konuşan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, "İlçemizde açılan her yeni işyeri bizlere heyecan ve mutluluk veriyor. Burada açılışın yapacağımız iş yerimizin adına yakışır bir şekilde yeni şubeler ile halkımıza hizmet vermesini temenni ediyorum." dedi.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ise, ''Yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum'' diye konuştu.
İşyeri sahibi Kemal Salihoğlu, "Unlu mamul satışıyla Derebahçe Mahallesi'nde hizmet verme arzusu içindeyiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.