Saklıbahçe tesisi çalışmaların ardından vatandaşla buluşacak

Saklıbahçe tesisi çalışmaların ardından vatandaşla buluşacak
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candaş, Saklıbahçe tesisinde yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalara dair açıklama yapan Candal, “Saklıbahçe tesisimizde hemşehrilerimizin huzur içerisinde güzel anlar yaşamasını diliyorum” dedi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren daha güzel ve yaşanılabilir bir Tekkeköy için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Saklıbahçe tesisinde incelemelerde bulundu.

Tesiste yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Candal, yürütülen çalışmaları hakkında da açıklama yaptı.

DOĞA VE SOSYAL DONATILAR BİR ARADA
Saklıbahçe tesisi ile vatandaşların kendini doğayla iç içe hissedeceği bir ortam hazırlamayı amaçladıklarını belirten Candal, “Temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam eden Saklıbahçe tesisimizde hemşehrilerimizin kendilerini doğa ile iç içe hissedebileceği sosyal donatıların bir arada olduğu bir ortam hazırlamak adına Başkan Yardımcımız Mümin Vural ve birim müdürlerimiz ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde incelerken ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık.” ifadelerini kullandı.

HUZUR DOLU ANLAR İÇİN ‘SAKLIBAHÇE’
Candal yaptığı açıklamada, temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından tesisin vatandaşlar ile buluşturulacağını ifade etti.

Açıklamasında, tesiste vatandaşları huzur dolu anlar yaşamasını dileyen Candal şu şekilde konuştu: “Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından vatandaşlarımız ile buluşacak olan Saklıbahçe tesisimizde hemşehrilerimizin huzur içerisinde güzel anlar yaşamasını diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.