Şahin'den teşekkür

Şahin'den teşekkür
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede gerçekleştirilen etkinliklerde etkin rol oynayan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek teşekkür etti

Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri ile karşılanan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Okul Müdürü Mustafa Kurt ve öğretmenlerle bir araya gelerek yapımı devam eden projeler ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili olarak hazırlanan ve oldukça ilgi çeken organizasyonda görev alan öğretmenlere de teşekkür belgesi verdi.
Başkan Şahin ayrıca Kitap Okuma yarışmasında birinci olmalarından ötürü okul idare ve öğretmenlerini tebrik ederek, "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin yetiştirilmesi, öncü olması siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde gerçekleşiyor. Mustafa Kemal İlköğretim Okulumuzda ilçemizde özellikle belediyemizin öncülüğünde gerçekleşen neredeyse her etkinlikte bizlere destek oluyor" dedi. Ziyarette Okul Müdürü Mustafa Kurt, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e günün anısına hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.