Sağlık turizmine katkı sağlayacak

Sağlık turizmine katkı sağlayacak
Karadeniz Bölgesi'nin en büyük sağlık yatırımı olan Medicana Hastanesi'nin bölgeye canlılık getireceğini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Sağlık turizmine önemli katkı sağlayacak bu yatırım, sağlıkta yeni bir çığır açacak" dedi

Samsun Medicana Hastanesi'ni ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hastanenin son durumu hakkında Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'den bilgi aldı. Hastanenin 2011 yılı Mart ayında açılacağını söyleyen Ölmez, "Önümüzdeki ay hastanenin iç donanımını tamamen bitiriyoruz. 2011 Ocak ayında işletme şirketine devredeceğiz, 2011 Mart ayında da açılışını yapmayı planlıyoruz" dedi.

SAĞLIKTA YENİ BİR ÇIĞIR AÇTIK

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sağlık turizmine önemli katkı sağlayacak bu yatırımın, sağlıkta yeni bir çığır açacağını söyledi. Genç, "220 yatak kapasiteli otel konforunda inşa edilen Medicana Hastanesi teknolojik donanımı ile dikkat çekiyor. 800 kişinin istihdam edileceği bu yatırım istihdam yönüyle de Samsun`un en çok istihdam sağlayan kurumlarından birisi olacak" ifadelerini kullandı.

BÖLGE ÜLKELERE HİZMET VERECEK

Hükümet olarak sağlık sektörüne ciddi yatırımlar yaptıklarını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise 2011 yılının ilk aylarında hizmete girecek ve Karadeniz Bölgesi dahil, bölge ülkelerine sağlık hizmeti verecek Medicana Hastanesi gibi özel sektör yatırımlarının küçümsenemeyecek kadar önemli sağlık yatırımları olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.