Rektör Akana geçmiş olsun ziyareti
Samimi sohbet havasında geçen ziyarette, ziyaret sebeplerini açıklayan İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Sezai Onaran, geçirdiği rahatsızlığı sonucu kısa süreliğine görevine ara veren Hüseyin Akan'a hem geçmiş olsun dileklerinin ardından tekrar görevine dönen Akan'a çalışmalarında başarılarının devamı etmesi için temennide bulundular.
ONARAN OMÜ İLKLERE İMZA ATAN BİR ÜNİVERSİTE
Ziyarette konuşma yapan Başkan Vekili Sezai Onaran, Samsun'a sosyal, kültürel ve bilim hayatına önemli katkılar sağlayan 19 Mayıs Üniversitesinin, Türkiye'de yeni ilklere imza attığını belirtti. Belediye ve üniversitenin ortak projeler gerçekleştirebileceğini anlatan Onaran," Üniversiteler bilgi birikimi en üst düzeyde kurumlardır. Bu bilgi birikiminden şehrin yararlanması gerekir. İlkadım Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getiririz diye konuştu.
AKAN BAŞARI EKİP RUHUNDA SAKLI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Hüseyin Akan, 19 Üniversitesi'nin adının başarılı projelerle dünyaya duyurduğunu, bir ekip ruhuyla çalışan 19Üniversitesi'nin tüm personelinin bu başarıda katkısı olduğuna inandığını belirtti.
ÇAKIR REKTÖR HÜSEYİN AKAN'I GÜREŞ İZLEMEYE DAVET ETTİ.
Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olan Bahri Çakır, KADEF'in organize ettiği 2 Eylül Pazar günü Kavak'ta gerçekleşecek olan geleneksel 4.Karakuçak güreşlerine katılım davetiyesini Hüseyin Akan'a teslim etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.