Raybüslerde kitap kampanyası

Raybüslerde kitap kampanyası
Amasya'da Suluova ve Havza'ya raybüs ile seyahat eden yolcular, yolculukları boyunca kendilerine dağıtılan kitapları okuyarak vakit geçiriyorlar.

Amasya Gar Müdürlüğü günün belirli saatlerinde Amasya'dan Suluova ve Samsun'un Havza ilçesine yapılan raybüs seferlerinde yolcuların kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kitap dağıtıyor. Amasya Valiliği tarafından başlatılan 'Okuyan Amasya' kampanyasına destek olmak için böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Gar Müdürü Yalçın Zobu, tren kalkmadan önce yolculara kitaplarını dağıtıyor.

YOLCULAR OLDUKÇA MEMMUN
Yaklaşık 1 saat süren yolculuk esnasında kendilerine dağıtılan kitapları okuyarak vakit geçiren yolcular uygulamadan oldukça memnun olurken, okudukları kitapları yolculuk sonunda bir sonraki seferde raybüse binecek yolcuların okumaları için iade ediyorlar.
'Okuyan Amasya' kampanyasına destek vermek için böyle bir uygulama başlattıklarını ve başarılı olduklarını söyleyen Gar Müdürü Yalçın Zobu, "Oldukça ilgi gören ve Amasya Samsun Suluova arasında yolcu taşıyan raybüste yolcularımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için kampanya başlattık. Hem üzerimize düşen görevi yapıyoruz hem de yolcularımızın memnuniyetini artırıyoruz" dedi.