Rastlanmaması gereken bir insan
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 28 Şubat ve 27 Nisan'ın milli iradenin üzerine düşmüş koyu gölgeler olduğunu belirterek, 28 Şubat için belli bir kesim üzerinde değerlendirme yapmak yanlış olur. Birçok kesimin bu işte bir dahli var. Hepimizin bir özeleştiri yapması gerekiyor. Hiçbirimiz doğru bir sınav vermedik. Siyaset, medya, iş dünyası, meslek örgütleri... Bunların hepsi yan yana gelince kara gün ortaya çıkmış oldu dedi
Meclis'teki dört partinin de yeni anayasa istediğini söyleyen Çiçek, başlangıç metni ve bazı maddelerin değişmesiyle ilgili çekincelerin hatırlatılması üzerine, başlangıç metninin yeniden yazılacağını, başlangıçtaki maddelerin değişmesinin de önünde engel olmadığını kaydetti.
Çiçek, önceki akşam Habertürk televizyonunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çiçek, Yaşar Büyükanıt'la konuştunuz mu, daha sonra rastlaştınız mı sorusu üzerine, Siyasette bazen rastlamamanız gereken insanlara da rastlarsınız. Bu, yaptığınız işin gereği. Bazen insanlar birbirleriyle yan yana durur, çok istediğinizden değildir dedi. Büyükanıt'la ilgili şimdilik konuşmayacağını söyleyen Çiçek, savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunun hatırlatılması üzerine de yargıya intikal etmiş konularda konuşmayacağını söyledi. Çiçek, henüz Türkiye'nin bağırsaklarının tamamen temizlenmediğini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.