Protokol iftarda biraraya geldi
Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesislerinde Bölge okul müdürlerine, öğretmenlere ve İlçe Müftülüğü'ne iftar yemeği veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe protokolünü biraraya getirerek tanışma ve kaynaşmalarını sağladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine ev sahipliği yapan Başkan Genç, konuklarıyla tek tek ilgilendi. Yemeğe Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Daire Müdürleri'nin yanı sıra Canik Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Erbay, Selçuk Kemeröz, Seit İleri ve Birim Müdürleri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç Ramazanın insanları biraraya getirici özelliğine değinerek,"İftar yemeğimize teşriflerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Canik İlçemizin hizmet ailesi olarak gördüğüm sizleri bu nezih mekanda ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi.
CANİK'TE ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANIYOR
İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında konuklarına kısa bir sunum yapan Başkan Genç,"Bu şehrin en çok gelişen İlçesi konumunda olan Canik, artık mezbahanesi ile, çöp istasyonu ile ve cezaeviyle anılan bir bölge değil. Aksine üniversiteleri ile sağlık, kültürel, spor ve konut yatırımları ile anılan modern kent kimliğine kavuşma noktasında ciddi atılımları olan bir İlçe konumunda. Şüphesiz İlçemiz gelişime ve değişime açık bir bölge. Canik'in beş yıl öncesiyle beş yıl sonrası arasında mukayese edilemeyecek farklar var. Bir aile olduğumuz için yapılan bu hizmetlerin altında kuşkusuz sizlerinde imzası var" dedi. Yeni Eğitim ve Öğretim yılının açılmasından dolayı meslektaşlarına başarılar dileyen Genç,"Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramınızı kutlar, mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
YAPTIĞIMIZ İŞTEN HAZ DUYACAĞIZ
Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan ise, "Canik Belediyesi'ne bu organizasyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize ve Canik Belediyemize zeval vermesin. İşimiz önce insan, işimiz önce hizmet. Halkımıza hizmet noktasında temel felsefemiz, işimizi yaparken haz duyacağız ve insanların mutlu olmasını sağlayacağız. Kaliteli hizmet ederken, hizmet verdiğimiz insanların haz duymasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.