Portakal Kabuğu Epoksi Zemin Kaplama

Portakal Kabuğu Epoksi Zemin Kaplama
Epoksi malzemesi zemin kaplama işlerinde kullanılan bir malzemedir.

Epoksi malzemesi zemin kaplama işlerinde kullanılan bir malzemedir. Bu malzeme yapısı gereği sıvı haldedir. Uygulandığı alanda kısa sürede katılaşarak çok ideal bir sertliğe ulaşmaktadır. Bu sertlik sayesinde çok kullanışlı ve çok dayanıklı zemin alanlar oluşturulmaktadır.

çalışmalarında birkaç farklı yöntem uygulanmaktadır. Bu yöntemlerde ne çok tercih edilen ise portakal kabuğu uygulamalarıdır. Bu uygulamalarda adından da anlaşılacağı gibi zeminlerde portakal kabuğu görünümü elde edilmektedir. Bu tür bir zemin kaplama ile kaygan olmayan zeminler yaratılmaktadır.

Portakal kabuğu zemin çalışmalarını en çok fabrika zeminlerinde ve atölyelerde kullanmaktayız. Bu zeminler hem sahip olduğu pütürler sayesinde kaymayan hem de ekstra mukavemet sağlayan zeminlerdir. Bu zeminlerin üzerine gezen yük miktarı ne olursa olsun, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Forklift ve trans-palet kullanımları zeminlere hiçbir şekilde zarar vermemektedir.

Neden Epoksi Tercih Etmeliyim

İstanbul Epoksi Zemin Kaplama firması olarak bizler her türlü epoksi uygulaması ile sizlere hizmet veriyoruz. ve zemin kaplama çalışmalarını en uygun fiyatlarla yapıyoruz.

Epoksi çok dayanıklı ve hijyenik bir malzemedir. Epoksi ile kaplanan zeminler dayanıklı ve mukavemetli olmaktadır. Bu zeminler kolaylıkla temizlenebilen hijyenik alanlardır. Bu nedenle hastaneler ve okullar gibi iç alanlarda da sıklıkla kullanılmaktadır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.