PLAY-OFF’A KALSAYDIK, KORUKIR OLMAYACAKTI !!!

PLAY-OFF’A KALSAYDIK, KORUKIR OLMAYACAKTI !!!
Salı akşamı yayınlanan Spor 55 programında ortaya gündem yaratacak bir iddia atıldı. Program yorumcusu Ender Gür Kırmızı beyazlıların Play-offlara kalması halinde Teknik direktör Engin Korukır'ın takımın başında olmayacağını belirtti.

 


SOSYAL MEDYA BU İDDİA İLE ÇARKALANDI  
Spor 55 Programı yorumcularından Ender Gür canlı yayında bomba bir açıklama yaptı. Salı akşamı yayınlanan Spor 55 programını yorumcularından Ender Gür Samsunspor'un Play-offlara kalması durumunda Teknik direktör Engin Korukır'ın takımın başında olmayacağını belirterek gündem yaratacak bir iddiayı ortaya attı. Bu açıklamalar sonrası gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından soayal medyada adeta ayağa kalktı. 

GÜR BOMBAYI PATLATTI 
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Engin Korukır’ın Samsunspor’un Play-offlara kalması durumunda takımın başında olmayacağını belirterek,”Bende şimdi canlı yayında bir bomba patlatayım. Samsunspor Play-offlara kalsaydı Engin Korukır Play-offlarda olmayacaktı.” dedi. Bu bomba sözlerin ardından Spor 55 Programı sunucusu Atilla Cebeci ise “O senin kişisel düşüncen hocam. Bir şey diyemem” diyerek konuyu noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.