PİAZZA’DA KIYASIYA REKABET

PİAZZA’DA KIYASIYA REKABET
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Decathlon Mağazası’nın işbirliği ile Oryantiring Yarışması düzenleniyor.

Samsun’da keyifli alışverişin adresi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Decathlon Mağazası işbirliğiyle düzenlenen ve doğa sporu olarak bilinen oryantiring etkinliği, Piazza ziyaretçileri ile buluşuyor. Ağustos ayı boyunca her salı ve çarşamba günü 17.00 ile 19.00 saatleri arasında düzenlenecek olan yarışma, kıyasıya mücadelelere sahne olacak.

Decathlon Mağazası’nda düzenlenecek olan yarışma kapsamında, Piazza ziyaretçileri seçilmiş ürünleri bulmak için hem zamanla hem de rakipleriyle yarışacak. Yarışmacıların birinci olabilmeleri için, başlangıç noktasında kendilerine verilen renkli zarflarda bulunan ipuçlarından yararlanarak tüm ürünleri bulması ve alışveriş sepetine yerleştirerek bitiş noktasına ulaşması gerekiyor.

Ağustos ayı boyunca devam edecek yarışmanın gün birincileri ve toplam yarışmacılar arasında en iyi skoru yapan beş kişi 26 Ağustos’ta düzenlenecek olan final yarışında bir kez daha sürpriz ödüller için yarışacak.

Piazza Club Kart üyesi ziyaretçilerin katılabileceği Oryantiring Yarışması’na, club üyesi olmayan ziyaretçiler danışma birimine başvurarak ücretsiz kayıt yaptırabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.