PİAZZA’DA KADINLAR MUHABBETE DOYAMADI

PİAZZA’DA KADINLAR  MUHABBETE DOYAMADI
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart 2015 tarihinde iki sevilen ismi ağırladı.

Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seda Akgül’ün ve Nuray Sayarı’nın konuk olduğu etkinlikte, hayata ve kadına dair her şey masaya yatırıldı.   

                                                                                       

Samsun’da yaşamdan ve alışverişten keyif alanların buluşma noktası olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Pazar günü, kadınlara özel keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Ünlü TV programcısı, yazar Seda Akgül ve Astrolog Nuray Sayarı, keyifli sohbetleriyle Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluştu.

 

Başarısının Arkasında Kayınvalidesi Var…

 

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Seda Akgül ve Nurgül Sayarı, ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşattılar. İkili ilişkilerinden aile hayatlarına, paradan burçlara kadar her konuyu masaya yatıran ikili, ilginç itiraflarda da bulundular.

 

Başarılı olmasının nedenini kayınvalidesi olarak gösteren Nuray Sayarı, yüksek eğitimini evlendikten sonra tamamlayabildiğini belirtti.

 

Burçlardan da ayrıntılı bir şekilde bahseden Sayarı, 2015’te en şanslı burçların Terazi ve İkizler olduğunu fakat para yönünden en şanlı burcun kesinlikle Aslan olduğunu söyledi.  Para kazanmak kadar harcamayı bilmenin önemini vurgulayan Sayarı “Şu anda bizi buraya bırakırsanız elimizdeki tüm parayı bu koridorun sonuna kadar bitiririz” diyerek ziyaretçileri güldürdü.

Aşk ve ilişkiler konusunda değerlendirmelerde bulunan Seda Akgül ise karşı cinsi anlamanın anahtarının empati kurmak olduğunu söyledi. Kadınlar Günü’nün sadece 8 Mart ile sınırlı olmayacağını belirten ikili, etkinlik sonunda sevenlerine imza da dağıttı.

 

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi için www.piazzaavm.com.tr/samsun/etkinlikler web adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Bilgi İçin:

EXCEL İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI

 

Elif Erduran – [email protected] – 0216 544 94 68

Yeşim Kayar – [email protected] – 0216 544 94 37

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.