Personel için "Sosyal Denge Sözleşmesi"

Personel için "Sosyal Denge Sözleşmesi"
İlkadım Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Başkan İhsan Kurnaz, belediyenin imkânları dâhilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi bünyesinde çalışan memurlara sosyal denge sözleşmesi olarak verilecek ücretlere dair "Sosyal Denge Sözleşmesi”ni imzaladı.

İmza protokolünde konuşan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sendikacılığı ücret politikası üzerinden yürütmediklerini belirterek “Başkanımızla gerekli görüşmeleri yaptık. Memur kardeşlerimizin sosyal denge sözleşmesi için belediyenin imkânları dâhilinde bir ücret belirledik. Başkanımızın iyi niyetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. İlkadım için çok daha faydalı hizmetler sunacağından eminim. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim. İlkadım Belediye Başkanı Sayın İhsan Kurnaz’a desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

"İnsanlara faydalı olmaya çalışıyoruz"
Bem-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da, belediyenin imkânları dâhilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan İhsan Kurnaz şunları kaydetti: “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, düsturuyla bizden hizmet bekleyen insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla çalışanların emeklerinin karşılığını hakkıyla vermek için de gayret sarf ediyoruz. Bugün sosyal denge sözleşmesini belirlerken çalışanların hakkını savunarak kurumun da menfaatini düşünerek hareket etmek durumundayız. Sözleşmemizin her iki taraf için de hayırlar getirmesini diliyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından sosyal denge sözleşmesi İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ile Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli arasında imzalandı.

Sözleşme töreni fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.