Öztürk'ten ilçe ve belde ziyaretleri
Öztürk ve beraberindekiler önce AK Parti Ondokuzmayıs ilçe Teşkilatını ziyaret etti. Öztürk'ü burada ilçe Teşkilat Başkanı Fatih Seven ile Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal ve Yörükler Belediye Başkanı Selahattin Eroğlu karşıladı.
Öztürk, parti binasında partililerle sohbet ederken işsizlikten yatırımlara kadar kendisine sorulan tüm soruları da cevaplandırdı. Öztürk, "İşsizlik bugün sadece sizin değil ülkenin meselesi. Bu konuda hükümetimiz önemli kararlar alıyor. Bir kaz aydır yaşanan istikrarsızlık ekonomiyi de sıkıntıya soktu. Ancak Anayasa Mahkemesi'nin kararı ile yeniden istikrar gelmeye başladı. Artık Türkiye'nin önü açık" dedi. Tekelin özelleştirilmesi sonucu bölge insanının yeni bir iş alanına sahip olduğunu belirten Öztürk, Samsun ile Ondokuzmayıs ilçesi arasındaki yolun duble yol olmasıyla 45 dakikalık mesafenin 15 dakikaya indirildiğini söyledi.
BALIKÇI BARINAKLARINI GEZDİLER
Öztürk daha sonra Yörükler Beldesine giderek Belediye Başkanı Selahattin Eroğlu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Eroğlu yol yapımından imar durumuna temizlikten sosyal alanlara kadar bir çok hizmeti başarı ile yaptıklarını önümüzdeki dönem yeniden göreve gelmeleri halinde çok daha büyük projelerin altına imza atacaklarını söyledi. Dereköy Belediyesi'nde ziyaret eden Fatih Öztürk ve beraberindeki heyet önce belediyede çalışmalar hakkında brifing aldı daha sonra da Dereköy balıkçı Barınakları'na giderek bakımda olan balıkçı teknelerinin sahipleri ile bakım yapan üstelerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.