Öztürk; Hizmet için her şeye hazırız
Metro Turizm Grup Başkanı Galip Öztürk, beraberindeki Metro Turizm Yatırımlar Grubu Genel Koordinatörü Sinan Solok, Koordinatör Yardımcısı Necmi Hatipoğlu, Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri Anonim Şirketi(BİOİAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otogar Müdürü Muharrem Soylu, Çarşamba Otogar Müdürü Mehmet Çubukçuoğlu ile birlikte Havza Otogarı'nı ziyaret etti. Öztürk ve beraberindekiler Otogar'da Havza Otogar Müdürü Mustafa Kırmızıkaya, Metro Turizm Yazıhane İşletmecisi Ahmet Subaşı, Lider Asya Tur Yazıhane İşletmecisi Ahmet Döndür ve Ulusoy Yazıhane İşletmecisi Necdet Karaman karşıladı.
KÖPRÜ İÇİN SÖZ VERDİ
Otogarda işletmecilerle sohbet eden Metro Turizm Grup Başkanı Galip Öztürk,basın mensuplarının Havza Memdühiye Mahallesi sakinlerinin köprü isteğini dile getirmeleri üzerine, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i arayarak köprü için gerekli alt yapı ve maliyet planlarının çıkarılmasını istedi. ''Bizler halkımızın istekleri doğrultusunda halkımıza hizmet için gereken her şeyi yapmaya hazırız'' diyen Öztürk, Havza'ya köprü yaptıracaklarını söyledi.
OKULUN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK
Öte yandan Gidirli İlköğretim Okulu'nun da ihtiyaçlarının dile getirilmesi üzerine Öztürk, gerekli bilgilerin kendisine iletilmesi durumda konu ile ilgileneceğini kaydetti. Bazı otobüs yazıhanelerini de ziyaret eden Öztürk, çalışanlarla bir müddet sohbet etti