Özhan, yorgunluk attı

Özhan, yorgunluk attı
Samsun'da konser veren ünlü sanatçı Ahmet Özhan,konser sonrası yorgunluğunu İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde attı.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir,Birnur Şahinoğlu,İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'la birlikte Acem Tekkesi'ne giden ünlü sanatçı Ahmet Özhan burada samimi bir sohbet ortamı yaşandı.İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sohbette Özhan'a uzun bir süre tarihi mekan hakkında detaylı bilgiler aktardı.Sohbet sırasında türk kahveleri içildi,fasıllar dinlenildi.Doyumsuz bir sahur sohbetinin yaşandığı gecede kuymakların tadına bakıldı.

ÜNLÜ SANATÇI KUYMAĞI BEĞENDİ
Kuymağın tadını oldukça beğendiğini dile getiren Ahmet Özhan,İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a kültürel mirası ayakta tutmanın ve geleceğe taşımanın büyük bir erdemlilik olduğunu ifade etti.Koyu samimi sohbetin ardından tarihi mekandan çıkan Özhan,Otantik tarihi eşyalarla restorasyonu yapılan Acem Tekkesini iç ve dış yapısı ile muhteşem bir eser olarak değerlendirdi.