Özdilek temsilcileri buluştu

Özdilek temsilcileri buluştu
Özdilek Ortakaradeniz Bölge Bayii Güneş Tekstil, Samsun, Ordu, Sinop, Kastamonu illerinde bulunan satış temsilcileri için Bursa'da bulunan Özdilek fabrikasına bir gezi düzenledi.

Samsun'da 46 satış temsilcisinin katıldığı gezide önce Bursa İnegöl'de bulunan Özdilek iplik, kumaş ve boyabaskı tesisleri gezilirken öğleden sonra ise Yolava'da bulunan Özdilek havlu nakış tesisleri incelendi. Burada bulunan Özdilek alışveriş mekezi ve showroomda gezen satış temsilcilerine Özdilek Pazarlama Müdürü Kemal Gök eşlik etti.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR
Bilgilendirme toplantısında konuşan Gök, "Özdilek markası, kumaş ve havlu sektöründe kalitesinden taviz vermeden yenilikçi anlayışı ile hizmet vermeye devam edecektir. Özdilek olarak daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.