Özak Samsunspor'da

Özak Samsunspor'da
Çeşitli açılışlara kılmak için Samsun'a gelen Bayındır ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Samsunspor'u ziyaret etti. Bakan Özak'ı Samsunspor başkanı Fuat köktaş ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı

HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Çeşitli açılışlara katılmak için Samsun'a gelen Bayındır ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Samsunspor'a ziyarette bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Bakan Özak'ı, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 12 Temmuz'da göreve başlayan yönetim kuruluna başarı dileyen belirten Bakan Özak, Samsunspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yöneticilik zor bir görev. Samsunspor'un mali borçlarının yapılandırılması avantaj. Yeni yönetim, köklü projelerle kulübü refaha ulaştırması gerekiyor" dedi.


YASA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Yönetimin zoru başaracağına inandığını ifade eden Bakan Özak, Samsunspor'un borçları üzerine konuşan Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ın tüzük değişikliklerine değinmesi üzerine yeni yasa çalışmalarından bahsetti. Kulüplerin küçük dernek tüzükleriyle yönetilmesinin zor olduğunu ve yeni düzenlemelerin yapılmasının gerektiğini kaydeden Bakan Özak, "Bu konuda çalışmalar sürüyor. Futbol Kulüpleri Yasası'nı çıkarmamız lazım. Ankara'da bu görevde biz siyasetçilere düşüyor. İlgili bakanlığın yasayla ilgili hazırlıkları var. Kulübün başına gelen kişi kulübü borca sokup gidememeli. 'Ben para verdim alırım giderim yok.' 'Ben para verdim', yok kardeşim vermeseydin. Bekleyeceksin, günü gelince alırsın, kulübü borca soktun. Kulüp yasalarını, dernekler yasasından çıkaracağız" diye konuştu.

Emre İSHAK