Öz, Millet borç batağında
Türkiye'de insanların borç batağında olduğuna da dikkat çeken Öz, hükümetin rekorlar kırmakla övündüğünü, ancak bazı rakamları da milletten gizlediğini kaydetti.
GERÇEK RAKAMLAR GİZLENİYOR
Toplantıda bir konuşma yapan HAS Parti Samsun İl Başkanı Adnan Öz, HAS Parti'nin diğer partilerden farkının, doğruya doğru deyip yanlışın da doğrusunu söyleyen bir siyasi parti olmasından kaynaklandığını belirterek, AK Parti'nin Samsun'un gelişmesi ve büyümesi için atmış olduğu her adımı destekledikleri gibi gündeme gelen Samsun - Çorum - Ankara hızlı tren projesini de desteklediklerini kaydetti. Türkiye'de insanların borç batağında olduğuna da dikkat çeken Öz, hükümetin rekorlar kırmakla övündüğünü, ancak bazı rakamları da milletten gizlediğini kaydederek AK Parti Hükümetinin ekonomiyi getirmiş olduğu noktayı rakamlarla ortaya koydu.
RAKAMLARLA AK PARTİ'NİN KARNESİ
Öz bu rakamları şu şekilde sıraladı;
2002 yılında milletin bireysel kredi ve kredi kartları borçları 6 milyar 605 milyondu, 2011 yılı itibariyle bu borç 219 milyar 70 milyona ulaştı.
2002 yılında karşılıksız çek sayısı 749 bindi, 2009 yılı itibari ile 1 milyon 900 bin e ulaştı.
2002 yılında benzin 1.64 dü, bugün benzin 4.38 Tl oldu.
2002 yılında 12 kg tüp 14 TL iken bu gün 65 TL dir.
2002 yılında ülkemizin iç ve dış kamu özel borç stoku 207 milyar dolardı, şimdi 700 milyar dolardır.
YEŞİLKARTTA 30 KAT ARTIŞ VAR
2002 yılında yeşil kartlı sayısı 300 binken 2011 yılı itibariyle 9 milyon dur.
2002 yılında asgari ücretli 17 tüp alabilirken bu gün sadece 10 alabilmektedir. Devlet eliyle oynatılan bahis ve kumarda hem oyun sayısında artış olmuş Hem de oynanan rakam 10 misli artmış hem de oynama yaşı ilkokul seviyesine inmiştir.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.