Oynanan oyundan memnun kaldı

Oynanan oyundan memnun kaldı
Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Çapa, RAMS Başakşehir karşısında bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söyledi.

Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Çapa, RAMS Başakşehir karşısında bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söyleyen Çapa, "Başakşehir maçında tek eksiğimiz goldü. Teknik direktörümüz Marcus Gisdol'un gelişiyle uyum içinde hareket etmeye başladık. RAMS Başakşehir maçında etkili futbol oynamamız, tamamen hocamızın takıma dokunuşlarıdır." diye konuştu.

Hakem hatalarına vurgu yaptı
Sahadaki mücadelenin skora yansımamasının sebeplerinden birinin maçın hakeminin lehlerine vermediği 3 pozisyon olduğunu savunan Çapa, "Maçın hakeminin gözle görülen hataları vardı. Bu pozisyonlardan biri, rakip oyuncu Berkay Özcan'ın kaleciye geri top oynamasıydı. İkincisi, oyuncumuz Mouandilmadji'ye ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan fauldü. Üçüncü pozisyon ise rakip oyuncunun ceza sahası içinde elle mi kafayla mı oynadığı pozisyon vardı, burada VAR'a gidip pozisyonu incelemeliydi. Takımımız iyi oyun sergilemesine rağmen ne yazık ki hakem iyi yönetim sergileyemedi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.