“Önceliğimiz Havza, önceliğimiz gençlerimiz”

“Önceliğimiz Havza, önceliğimiz gençlerimiz”
Seçim çalışmalarına devam eden CHP Havza Belediye Başkanı Ertaş Çoban esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.

havza-1.jpg

İlçe merkezinde 25 Mayıs Mahallesinde ve Kazım Paşa Caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren CHP Havza Belediye Başkanı Ertaş Çoban projelerini anlatarak destek istedi. CHP Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban, CHP İle Başkanı Şener Geçit ve Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmaları kapsamında kaplıcalar bölgesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istediler.

havza-2.jpg

Bir kahvehane ziyareti esnasında gençlerin okey masasına davetlerini kırmayan ve gençler ile sohbet eden CHP Havza Belediye Başkan Adayı Ertaş Çoban Havza’da kurulan OSB’nin Havza için önemli olduğuna değinerek; “ Havza OSB istihdam adına ilçemize önemli katkılarda bulunuyor. Bir çok gencimiz işsiz. Bunun altında yatan nedenlerden bir meslek sahibi olmaları. Gençlerimizin işgücüne katılımlarını desteklemek adına gençlerimize yönelik mesleki eğitim kursları açmak projelerimiz dahilinde.

havza-3.jpg

Açacağız kurslar ile gençlerimizi meslek sahibi olmalarını sağlarken diğer taraftan Havza OSB’nin işgücü talebini karşılayarak işgücü talebini istihdama dönüştüreceğiz. Gençlerimize yapılan yatırım ülkemizin bağımsızlığına ve geleceğine yapılan yatırımdır. Önceliğimiz Havza önceliğimiz gençlerimiz.” dedi. Çoban programına kırsal mahalle ziyaretleri ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.