Okullar Arası Doğu Bölgesi Genç A Kız voleybol maçları

Okullar Arası Doğu Bölgesi Genç A Kız voleybol maçları
Okullar Arası Doğu Bölgesi Genç A Kız voleybol maçları, sekiz takımın katılımıyla Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

Okullar Arası Doğu Bölgesi Genç A Kız voleybol maçları, sekiz takımın katılımıyla Çarşamba Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Oynanan maçlar kapsamında 19 Mayıs Teknoloji Koleji, Fen Lisesi ile karşılaştı. İlk seti 25-23 kazanan Fen Lisesi, ikinci sette çok çekişmeli geçen maçı 19 Mayıs Teknoloji Koleji'ne 26-24 verdi. Üçüncü seti de 15-11 kazanan Fen Lisesi turnuvaya avantajlı başlamış oldu.

Turnuva kapsamında oynanan bir diğer maçta ise Ayvacık Anadolu Lisesi-Yunus Emre MTAL karşılaştı. Her iki seti de 25-12 ve 25-15 kazanan Yunus Emre MTAL turnuvaya avantajlı başlamış oldu. Genç A Erkek Voleybol maçları ise 6 takımın katılımıyla başladı. Öte yandan Çarşamba Fen Lisesi, geçen yılın şampiyonu Dikbıyık Anadolu Lisesi ile karşılaştı. İlk seti 25-19 kazanan Fen Lisesi ikinci seti ise aynı skorla rakibine teslim etti. Üçüncü turda "Ben buradayım" diyen Dikbıyık Anadolu Lisesi seti 15-9 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

manc-5.jpg

Ayrıca oynanan maçları tüm okulların Beden Eğitimi Öğretmenleri birlikte izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.