OKUL SPORLARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

OKUL SPORLARI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.
Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün koordinatörlüğünde 2018/2019 eğitim öğretim yılı Okul sporları istişare ve koordinasyon toplantısı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonun ‘unda yapıldı.

'SAMSUN’U DÖRT BÖLGEYE AYIRDIK'

Çarşamba Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün ev sahipliğinde, 2018/2019 Eğitim Öğretim yılı Okul sporları istişare ve koordinasyon toplantısı üzendendi, Samsun Gençlik ve spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz," Bu sene okul sporlarında bir değişiklik yapıp, İlimizi dört bölgeye ayırdık. Bu sene doğu bölgesi grubunu oluşan Çarşamba Terme Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde bulunan okullarımız müsabakalarını merkezi olarak Çarşamba’da yapacak. Böylece ekonomik ve zaman olarak tasarruf sağlayacağız. Siz beden eğitimi öğretmenleri ve idarecilerimizden çocuklarımızın spora yönlendirip daha fazla katılım sağlamalarını istiyoruz. Bu özverili davranışlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun Gençlik ve spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Okul sporları şube Müdürü İbrahim Irmak, Çarşamba’da spordan sorumlu İlçe Milli eğitim şube müdürü Ayhan Hoş, Gençlik ve Spor İlçe müdürleri, okul Müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katılımı sağladı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.