ÖĞRENCİLERDEN İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMASI

ÖĞRENCİLERDEN İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMASI
'Stars Of Artı Bilim' şarkı yarışması Lovelet Sahnesi konferans salonunda protokol Üyeleri, okul müdürleri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla icra edildi. 

Samsun Özel Artı Bilim Ortaokulu öğrencilerinin İngilizce Öğretmenleri İsa Semiz ve Yeliz Bircan Semiz’in koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları “ Stars Of Artı Bilim“  şarkı yarışması Lovelet Sahnesi konferans salonunda Protokol Üyeleri, okul müdürleri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla icra edildi. 

img-7451.jpg

Yarışmada gündemde olan 15 eser sergilendi. Bireysel ve grup olarak yarışan öğrenciler göstermiş oldukları performanslarla izleyicilerden büyük alkış aldılar. Yarışma aralarında Özel Artı Bilim Ortaokulu Almanca Öğretmeni Aslıhan Alkan Demir’in çalıştırmış olduğu ve öğrencilerin dans gösterileri ve şarkıları yarışmaya oldukça renk kattı. İzleyicilerden tam not alan performanslar seyircilere zevkli anlar yaşattı. Programın jüri üyeliğini yapan ve seçimde oldukça zorlanan  İngilizce Öğretmeni İsa Semiz, Müzik Öğretmeni Elif Aydın ve Dans Öğretmeni  Ebru Ömür Dincel’in yaptığı oylamada Filiz Nisa Semiz İpi göğüsledi. Nehir Karagöz 2’inci ve İklim Topbaş ise 3'ücüncü oldu. Öğrencilere hediye çekleri okul idarecileri tarafından verildi. 

img-7452.jpg

EN ÇOK YABANCI DİL KİTABI OKUYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Özel Artı Bilim Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca okudukları yabancı dil kitap sayıları değerlendirildi. 46 öğrenciye sertifika verilirken okuduğu 61 kitapla Ecrin Aydın Birinci oldu ve 100 TL ‘lik hediye çekine sahip oldu. İkinci olan Nilüfer Ormancı 75 TL ve Eylül Demir ise 50 TL lik hediye çeki ile ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan okul Müdürü Habib Alan,” Programın temel amacı öğrencilerimizin dil öğrenimi ve müziğe ilgisini artırmak ve motivasyonlarını yükseltmektir. Değişen ve gelişen teknolojinin ana dilinin İngilizce olması, öğrencilerimizin gelişen ve değişen çağa uyum sağlaması anlamında kendilerini geliştirmeleri için büyük önem arz etmektedir. Bu tür etkinliklerde öğrencilerimiz hem performans sağlayacak hem de eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlanacaktır. Bu anlamda programın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan öğretmenlerimi, velilerimi ve büyük başarılara imza atan öğrencilerimi tebrik ederim “dedi.
Köksal Öner

img-7453.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.