OFİS BİR-SEN’DEN HAYATİ KAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

OFİS BİR-SEN’DEN HAYATİ KAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!
Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Basın Yayın ve Sosyal İşler Sekreteri Şefik Bulut,  Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Hayati Kaya’yı ziyaret etti.

MÜDÜR KAYA’YI TEBRİK ETTİLER
Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Şefik Bulut ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Samsun Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevine atanması sebebi ile Hayati Kaya’yı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundular.  

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BULUNACAĞIZ!
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette geçmişte Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünün sendika iş kolu olarak ofis iş koluna bağlı olduğu dönemde sendika olarak kurumda çok güzel hizmetler yaptıklarını dile getiren Başkan Fevzi Gül, yapılacak olan çalışmalarda iş kolumuza ister bağlı olsun, ister olmasın tüm kamu kurumlarımızla istişare hali içerisinde çalışmalara katkı sunmak istediklerini belirterek, yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Hayati Kaya yapılan ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, ziyaretleri nedeni ile Başkan Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.  Gül, son olarak AFAD çalışanlarına da nezaket ziyareti yaptı ve burada müdürlük çalışanlarına başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.