O PARALELCİLER KİM?..

O PARALELCİLER KİM?..
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "AK Parti içerisine sızmış, meclis üyeleri arasına sızmış paralel destekçileri var. Bunlar temizlenmeden paralelle mücadele edilemez" dedi.

YUSUF ZİYA YILMAZ'IN ARKADAŞLARI
Yaklaşık bir ay kadar önce, Gazetemiz "Samsun'da Paralel Yapılanma" manşetiyle çıkmış, Gökdelen Kule'nin paralelcilere yakın bir dergiye reklam vererek bu inşaatın sahibi ve müteahhidinin kendisini ele verdiğini, bu kişilerin de AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın en yakın çalışma arkadaşlarına ait olduğu iddiasını dile getirdik.

GÖKDELEN KULE ORTAKLIĞI
Gökdelen Kule'leri yapanların bir ortaklık içerisinde oldukları, Başkan Yardımcısı Sefer Arlı, eski Yeşikent Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Meclis Üyesi Servet Keskinsoy ile eski Kurupelit Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır'ın olduğu iddiasına yer verdik. Meclis Üyesi Keresteci Servet Keskinsoy'un Paralelcilerle işbirliği içerisinde olduğu, Turan Çakır'ın ise Paralelcilerin Perşembe toplantılarına katıldığı iddiasını da gündeme getirdik.

GENÇ, "AK PARTİ'YE SIZMIŞLAR"
Canik Belediye Başkanı Osman Genç'te paralelcilerden şikayet ederek,"AK Parti içerisine sızmış, meclis üyeleri arasına sızmış, paralel destekçileri var. Bu paralel destekçileri temizlenmeden paralelle mücadele edilemez. Bu işbirlikçiler maalesef bu davaya ihanet içerisindedirler" şeklinde konuştu. Acaba Osman Genç aynı kişilerden mi bahsediyor yoksa onun bildiği başka isimler var mı? Kamuoyu bu iddia için bir açıklama bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum