O EĞİTİMLER SÜREKLİ OLMALI!

O EĞİTİMLER SÜREKLİ OLMALI!
Samsun'da ulaşım hizmetlerini sunan SAMULAŞ, tüm çalışanlarına yönelik eğitim çalışmaları yaptı. SAMULAŞ çalışanları, teknik bilgilerden temel arızalara müdahaleye kadar birçok konuda eğitimden geçirildi.

samulas-3.jpeg

TRAMVAY BAKIM, ARIZA MÜDAHALE
Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı SAMULAŞ, çalışanlarına yönelik başlattığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Otobüs şoförleri, tramvay bakım, trafik kontrol gibi birimlerde görev yapan SAMULAŞ çalışanları, teknik bilgilerden temel arızalara müdahaleye kadar bir çok konuda eğitimden geçirildi. Şoförler, vatman ve Operasyon Trafik Kontrol Merkezi, HRS Araç Bakımı, Elektrik ve Katener Bakımı gibi birimlerde görev yapan çalışanları katıldı.

samulas-4.jpeg

'SON DERECE ÖNEMSİYORUZ'
'CNR  ve PANORAMA Tramvay Tanıtım ve Genel Özellikleri',  ''CNR ve PANORAMA Tramvay Temel Arızalara Müdahale', 'CNR  ve PANORAMA Tramvay Sürüşü', 'Tramvaylar 2 Yıllık Bakımı' konu başlıkları altında sunumlar gerçekleştirildi. Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, ''Hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyeti artırma konusundaki çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Bu bağlamda eğitim programlarımızı son derece önemsiyoruz" dedi.

KAZA GELİYORUM DEMEZ!

manset-007.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.