NEDEN ŞİMDİ?

NEDEN ŞİMDİ?
Dursun Mehel’e soruyoruz NEDEN ŞİMDİ?

Kamu Sağlığı Hastaneleri Birliği kurulduğu günden beri vazgeçilmez İhale komisyonu başkanı Dr. Ramazan Taşdemir, nihayet İhale komisyonu başkanlığından dün alındı. Hakkında onca haber yapılan ve Paralelci olduğu iddiası kamuoyunda yıllarca konuşulan Dr. Ramazan Taşdemir’in neden 15 Temmuz darbe girişimi ardından görevinden alındığını Dursun Mehel’in açıklamasını komuoyu merakla bekliyor.

 

DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ALINDI AMA KOMİSYON BAŞKANLIĞI DEVAM ETTİ

Geçtiğimiz aylarda Kamu Hastaneleri İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevinden alınan Ramazan Taşdemir’in anında Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı kadrosuna atanıp İhale Komisyonu Başkanlığı görevine devam etmesi akıllarda bazı soruların oluşmasına neden olmuştu. Ramazan Taşdemir’in ısrarla İhale komisyonunda neden tutulduğu sorusuna cevap bulunamazken Dursun Mehel’in dün ani bir kararla ihale komisyonundan alması “acaba neden” sorusunun akıllarda uyanmasına sebep oldu.

BU NASIL BİR YÖNETİM ANLAYIŞI?

Kamu Hastaneleri Birliği kurulduğu günden itibaren İdari ve Mali İşler Başkanlığı görevinde bulunan Dr. Ramazan Taşdemir’in cemaate yakın olduğu iddiası kamuoyunda sürekli dillendirilmekte olup, sekiz yüz bin liralık bir daire satın aldığı ve bu daireyi eskiden Paralelci olup daha sonra paralelcilerden ayrıldığı iddia edilen Erçalllar’dan satın aldığı iddiası da haberlere konu edilmiş olmasına rağmen, Dursun Mehel’in bu sorulara cevap vermek yerine Taşdemir’i ısrarla görevde tutması, akıllarda soru işaretleri uyandırmakta.  

ARKALARINDA HANGİ SİYASETÇİLER VAR?

Yapılan bunca belgeli habere rağmen Dursun Mehel’in görevden alınmamış olması arkasında bazı siyasetçilerin olduğunu ortaya koymakta görüşü kamuoyunda bir fikir olarak oluşmuş durumda. Ancak hangi siyasetçinin veya siyasetçilerin Mehel’in arkasında olduğu sorusuna henüz cevap bulunamamış olup, cevabı bulunması halinde anında kamuoyu ile paylaşılacağı da buradan kamuoyuna açıkça duyurulur. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum