Narkotimlerden zehir tacirlerine büyük darbe

Narkotimlerden zehir tacirlerine büyük darbe
KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü bünyesinde yeni oluşturulan Narkotim ekiplerinin düzenlediği operasyonda 450 bin ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 11 pilot ilde uygulanan 'Narkotim Projesi'nin, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından gerçekleştirilen açılışının üzerinden 1 ay geçmeden Narkotimler büyük bir operasyonla uyuşturucu şebekesine ağır darbe vurdu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotim ekipleri, yılbaşı gecesi Kocaeli ve İstanbul'un yanı sıra çevre illerdeki eğlence merkezlerinde kullanılmak üzere uyuşturucu hap sevkıyatı yapılacağı istihbaratını elde ederek harekete geçti. Ekipler, TEM yolunun İzmit Gültepe Rampası'nda durdurdukları TIR'da arama yaptı. Yapılan aramada, TIR'ın değişik bölmelerine gizlenmiş 100 paket içinde toplam 450 bin ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu hapların tanesinin 30 TL'den satıldığı ve toplam değerinin yaklaşık 13 milyon TL olduğu belirtildi. Uyuşturucu haplarla ilgili olarak gözaltına alınan TIR şoförü İ.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanark cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.