Müzikal tadında şiir ve türkü gecesi düzenlendi

Müzikal tadında şiir ve türkü gecesi düzenlendi
Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü idareci, öğretmen ve çalışanlarından oluşan Müzik Öğretmeni Tolgahan AKPINAR şefliğindeki koro 'Bir Bahar Akşamı' isimli şiir dinletisini sundu. Gecenin sonunda muhteşem performanslar ayakta alkışlandı.

Eğitim öğretimin yanı sıra spor, sanat, bilim ve teknolojinin ışığında çalışmalar sunan Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü, 'Bir Bahar Akşamı' isimli şiir dinletisini gerçekleştirdi.

dsc-0243.jpg

Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüsü idareci, öğretmen, çalışan ve öğrencilerinden oluşan Müzik Öğretmeni Tolgahan AKPINAR şefliğindeki koro, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Bir diğer müzik öğretmeni Yasin TEMİZ’in piyano ve bağlama ile eşlik ettiği koroya öğrencilerden oluşan drama ekibi de görsel anlamda destek verince müzikal tadında bir gece ortaya çıktı.

dsc-0271.jpg

ESERLER SESLENDİRİLDİ
Gecede Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Selam Olsun, Cahit Sıtkı Tarancı'nın Desem Ki, Necip Fazıl Kısakürek'in Beklenen, Yahya Kemal Beyatlı'nın Sessiz Gemi, Nazım Hikmet Ran'ın Seviyorum Seni, Özdemir Asaf'ın Yalnızlık Paylaşılmaz ve Lavinia, Sezai Karakoç'un Mona Roza, Behçet Necatigil'in Seni Yaşamak, Aşık Veysel'in Uzun İnce Bir Yoldayım, Abdurrahim Karakoç'un Mihriban, Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın Çoban Çeşmesi, Yunus Emre'nin Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Necmettin Halin Onan'ın Bir Yolcuya, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın Mustafa Kemal’i Düşünüyorum şiirleri seslendirildi.

dsc-0279.jpg

ÖĞRENCİLERE ALKIŞ
Şiirleri seslendiren öğrenciler Atakan Tokbaş, Kaan Demir Çelik, Ali Efe Konur, Beril Gür, Dila Erdoğan, Zeynep Duru Başar, Ali Yaser Apaydın, Züleyha Çelik, Tuğra Öztürk, Çağan Arman, Yağız Çetintaş, Kaan Çepniler, Süleyman Yıldız, Turan Kayra Bayraktar ve Dağhan Yıldız performanslarıyla beğeni topladı.

dsc-0301.jpg

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender GÜR, "Uğur Okulları olarak eğitim öğretimin yanı sıra spor, sanat, kültür ve bilimin ışığında çalışmalar yürütüyoruz. Her anlamda donanımlı öğrenciler yetiştirmek için teknolojik adımlar atıyoruz. Bizlere unutulmaz bir gece sunan, kusursuz performans sergileyen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum" dedi.

dsc-0288.jpg

Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender GÜR, Samsun Uğur Kurs Kurucusu Saadettin TURGUT, idareciler ve veliler, sanat dolu gecenin ardından performansları coşkuyla alkışladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.