MUHTEŞEM KONFERANS

MUHTEŞEM KONFERANS
Önceki gece Canik Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı ünlü gazetecilerin katıldığı konferansta konuşmacıların yaptığı konuşmalar Samsunluları fethetti.

 Gazeteciler Savcı Sayan, Yusuf Ziya Cömert, Ahmet Kekeç, Hasan Öztürk ve Turgay Güler'in 7 Şubat 2012 tarihinde Mit Müsteşarı Hakan Fidan'a yönelik Cumhuriyet Savcılığının ifadeye çağırma olayı ve 28 şubat 1997 Postmodern darbesi ile ilgili enteresan tespitlerde bulunan gazeteciler dinleyicileri adeta mest ettiler. 
7 ŞUBAT'IN PERDE ARKASI
7 Şubat olayının perde arkasını anlatan gazeteci Ahmet Kekeç operasyonun yapılma şeklinin çok enteresan olduğunu, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olacağı saate denk getirilmek sureti ile Hakan Fidan'ın tutuklanmasının programlandığını ancak Hakan Fidan'ın Tayyip Erdoğan'ı ameliyata giderken yolda yakalayıp konuyu anlatması üzerine ameliyatı bir saat ertelediği ve Hakan Fidan'ı ifadeye göndermeyerek operasyonu engellediğini anlattı. 
Diğer konuşmacılar da 28 Şubat postmoden darbesinde müslümanlara adeta zulmedildiğini bu zülmü bizatihi kendilerinin de yaşadıklarını ifade ettiler. İki saate yakın süren konuşmalar sık sık seyircilerin tezhüratıyla kesildi. 
RESİM ÇEKTİRDİLER
Konuşmaların ardından gazeteciler katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdiler, konuyla ilgili görüşlerine müracaat ettiğimiz vatandaşlar konferansın muhteşem olduğunu ifade ettiler. Konuyla ilgili gazetemiz Genel yayın yönetmeni Adnan Bahadır'ın yazacağı köşe yazısında tüm detaylar sizlere aktarılacaktır. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.