Minibüs esnafıyla buluşacaklar

Minibüs esnafıyla buluşacaklar
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve Bölge Milletvekilleri Samsun'a gelerek Atakum İlçesi'nde Samsunlu minibüs hattı şoförleriyle bir toplantı yapıp 'ulaşım' sorunlarını görüşecek

Pazartesi günü bölge milletvekilleriyle birlikte Samsun'a gelecek olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Atakum İlçesi'nde, raylı sistemin devreye girmesiyle birlikte mağduriyet yaşayan minibüs hattı temsilcileri ve şoförlerle buluşacak.

STÖ'LERLE TOPLANTI
CHP'li bir grup milletvekili, bölge toplantıları kapsamında Karadeniz Turu'na çıkıyor. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap önderliğindeki milletvekilleri pazartesi günü Samsun'da olacak. İlk olarak CHP il başkanlığını, ardından Atakum Belediyesi'ni ziyaret edecek olan CHP heyeti, saat 12.00'de ise Atakum, Kurupelit, Çatalçam, Taflan Minibüs Kooperatifleri temsilcileri ve minibüs esnafı ile buluşacak.

İŞTEN ATILAN İŞÇİLERİ ZİYARET EDECEKLER

Matkap ve beraberindekiler, Eti Bakır fabrikalarında işten çıkartılan işçilerin ziyaretinin ardından saat 17.30'da sivil toplum örgütleri temsilcileri ile Uğur Mumcu Parkı'ndaki eski Mimarlar Odası Lokali'nde bir toplantı yapacak.

Zelfi VURAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum