MİLLETLE EL ELEYİZ

MİLLETLE  EL  ELEYİZ
1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında memleketi Samsun'un Salıpazarı İlçesi'ndeki toplantılara katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Millete karşı biz sorumluyuz, sorumluluğu olmayan muhalefet rahat rahat konuşuyor" dedi.

SORUMLULUK TAŞIYORUZ
Salıpazarı İlçesi'nde Gökçeli Meydanı Yusuf Ziya Parkı'nda muhtarlar, STK'lar ve esnafla bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, "İktidarla muhalefet arasındaki en güzel farkı şu ortaya koyuyor. Biz sorumluluk taşıyoruz, sorumluluğu olmayanlar rahat konuşuyor" ifadesinde bulundu.

BOŞ VAATLERDE BULUNMUYORUZ
Bizim Seçim Beyannamemiz; MHP, CHP ve HDP'nin ortaya koyduğu gibi boş vaatler içermiyor. Biz hiçbir zaman millete emreden olmadık. Hep milletle el ele, yan yana yürüyen olduk ve milletimizden gelen talepleri yerine getirmek için çalıştık" şeklinde konuştu. Mehmet Hazinedar

 

 

 

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamasında memleketi Samsun Salıpazarı’nda Gökçeli Meydanı Yusuf Ziya Parkı’nda muhtarlar, STK’lar ve Ayvacık esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada millete karşı olan sorumluluklarını bilerek yollarına devam ettiklerini söyledi.

Bakan Çağatay Kılıç, “İktidarla muhalefet arasındaki en güzel farkı şu ortaya koyuyor; biz sorumluluk taşıyoruz. Her ne olursa olsun koşacağız. Gerektiği zaman burada olduğu gibi sıcakta kalacağız. Sorumluluk üstümüzde ama sorumluluğu üstünde olmayanlar he şekilde bir şeyler söyleyip rahat rahat konuşabiliyorlar. Bu da onların rahatlığı olsun” diye konuştu.

İlçede yaşanan yol sorunun en kısa zamanda sona ereceğini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, “Şu anda Allahın izniyle bu işi yapan yüklenici firma gerçekten Türkiye’nin sayılı firmalarından birisi. Tamamen kendi makineleriyle yola devam ediyorlar. İnşallah en kısa süre içerisinde bu gecikmiş olan yatırımı da bitirmiş olacağız. Sabırla takip edilerek en kısa sürede sonuçlandırılacak şekilde şu anda en iyi noktaya geldi”  şeklinde konuştu.

“Tek başımıza iktidar olarak biz bu farkı ortaya koyacağız”

7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan süreçte birçok kişinin farklı bir tecrübe edindiğine dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç şöyle devam etti:

“Bazı arkadaşlarımız ilk kez böyle bir tecrübe yaşadılar.Buradaki bazı kıdemli büyüklerimiz bu süreci yaşamışlardı. İnşallah 1 Kasım’da sizlerin desteklerini bekliyoruz. İnancımız odur ki tek başımıza iktidar olarak biz bu farkı ortaya koyacağız. 13 yıl boyunca AK Parti iktidarlarında kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında yapılan çalışmaları biliyorsunuz. Bunları en iyi yaşayan şahit olan muhtar kardeşlerim. Çünkü daha önce yapılanlarla AK Parti döneminde yapılanlar arasındaki farkı birinci elden müşahit etme şansları oldu. Şimdi de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde AK Parti yoluna devam ediyor. İnşallah ‘durmak yok yola devam’ diyoruz”

“Millet, devletimizin en üst temsil makamına kendi oylarıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmiştir”

 Bakan Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarla gerçekleştirdiği toplantıların önemine dikkat çektiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlarla bir araya geliyor.Sizler de takip ediyor, onlara verdiği önemi görüyorsunuz. Çünkü Cumhurbaşkanlığı milletimizin ve devletimizin en üst temsil makamıdır ve orası milletin makamıdır. Millet  kendi oylarıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak seçmiştir.  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, milletin külliyesidir. Bunu her fırsatta sayın cumhurbaşkanımız dile getiriyor.  Buradan, Salıpazarı’ndan o toplantılara katılan muhtarlarımız orada, devletimizin ve milletimizin temsil noktasında nasıl temsil ettiğini görmüştür. Seçilmiş şekilde en yakın irtibat içinde olan muhtarlarımızın buluşmasını yaşıyorsunuz”

Bakan Çağatay Kılıç, bunların kendi siyasetlerinden gelen anlayışla gerçekleştiğini belirterek, bu sayede muhtarların en üst makam olan Cumhurbaşkanlığı’na kendilerini birinci ağızdan anlatma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

“Seçim beyannamemiz;  muhalefetin  ortaya koyduğu gibi boş vaatler içermiyor”

Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinin MHP, CHP ve HDP’nin ortaya koyduğu gibi boş vaatleri içermediğinin altını çizen Bakan Çağatay Kılıç, “ Bu beyanname yapılacak ve hayata geçirileceklerin dile getirildiği bir seçim beyannamesidir. Bu aynı zamanda bir hükümet programıdır” değerlendirmesinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinde milletin yüzde 41 ile AK Parti’yi en yüksek temsil makamına getirdiğini anlatan Bakan Çağatay Kılıç, sözleri şöyle sürdürdü:

“Hatta milletimiz dedi ki, iki muhalefet partisini topladığınız zaman oyları ancak ve ancak AK Parti’nin oyları ediyor ama yanınıza bir ortak alın dedi. Biz de eyvallah dedik. Bu yolda siyaseten bir ortakla devam etmek için çaba sarf ettik. Bu süreçte MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin olumsuz tavırlarını, CHP ile yaptığımız görüşmeleri biliyorsunuz. 1 Kasım seçimlerinde bunları hatırlayarak oy kullanın.”

“Salıpazarı’nın çehresi değişti”

Bakan Çağatay Kılıç Salıpazarı’na yapılan yatırımlarla ilgi bi bilgi veren Bakan Çağatay Kılıç, “İçerisinde bulunduğumuz park, DSİ’nin yaptığı çalışma, yol çalışmaları… Bunların hepsi bittiğinde Salıpazarı’nın çehresi değişti. Gençlik merkezi çalışma süreci de yürüyor. Şu anda ikinci döneme yetişecek olan İmam hatip Ortaokulu hayata geçiyor. Bu da Salıpazarı’na hayırlı ve uğurlu olsun. Gençlik Merkezi ve okullarla beraber, gençlerimizin kendilerini yetiştirme imkanları onların ayaklarına serilecek.”dedi.

Biz hiçbir zaman millete emreden olmadık. Hep milletle el ele, yan yana yürüyen olduk”

Tüm bu yatırımların istikrar ve güvenin olduğu AK Parti hükümeti zamanında yapılan çalışmalar olduğuna vurgu yapan Bakan Çağatay Kılıç, “Şu anda Anayasal zorunlulukla kurulan bir seçim hükümeti de olsa aynı sorumlulukla görevimize devam ediyoruz. Her gün çalışmalarımız devam ediyor.  Her gün Ankara ile görüşmelerimiz de devam ediyor” şeklinde konuştu.

AK Parti sloganını yineleyerek konuşmasını sonlandıran Bakan Çağatay Kılıç, “İlk günkü aşkla hep beraber yolumuza devam edelim. Biz hiçbir zaman millete emreden olmadık. Hep milletle el ele, yan yana yürüyen olduk ve milletimizden gelen talepleri yerine getirmeye çalıştık. Bunu yapmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.