MHP Samsun'dan Ankara Çıkarması

MHP Samsun'dan Ankara Çıkarması
MHP Samsun teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında gerçekleşen Meclis grup toplantısına geniş bir katılımla çıkarma yaptı.

Grup toplantısında MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, meclis üyeleri, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar ve Samsun Ülkü Ocakları Yönetimi, Kamu-Sen ve Kamu-Sen’e bağlı şube başkanları da yer aldı.

4-1600x1067.jpg

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Teşkilatımızın birlik ve beraberlik içerisinde Ankara’da bulunması, Samsun’a ve ülkemize olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde, ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

5-1600x1067.jpg

Grup toplantısının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Cumhuriyetin 100. yılına özel tasarlanan ve MHP Genel Başkanının isminin ve MHP'nin 55. yılına özel hazırlanan logonun bulunduğu Samsunspor forması hediye edildi. Ardından Genel Başkan Devlet Bahçeli aynı tasarımda Samsunspor forması imzaladı.

7-1600x1067.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.