Marius transfer gündeminde

Marius transfer gündeminde
Yılport Samsunspor'da sezonun iyi isimlerinden olan Marius Mouandilmadji'nin birkaç takımın transfer gündeminde olduğu öğrenildi.

Trendyol Süper Lig ve ZiraatTürkiye Kupası'nda forma giydiği toplam 31 maçta toplamda 10 gol atan Marius Mouandilmadji, aynı zamanda 2 asistle de takım arkadaşlarına katkı sağladı. Gol yollarındaki etkinliği ve saha içindeki dinamizmiyle taraftarların sevgilisi haline gelen Mouandilmadji, sezon boyunca istikrarlı performansıyla göz doldurdu.

gundem-2.jpg

Samsunspor'un hücum hattında kritik bir rol üstlenen Marius Mouandilmadji, attığı gollerle takımının sezon boyunca önemli puanlar kazanmasına katkıda bulundu.

Teklif hazırlığı var
Özellikle zorlu maçlarda ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Mouandilmadji, birçok karşılaşmada takımının galibiyetlerinde başrol oynadı. Edinilen bilgilere göre bazı kulüpler, Marius'u kadrolarına katmak için girişimlere başladı. Ayrıca Süper Lig’den de birkaç kulübün Çadlı oyuncu için resmi teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Kulüp yetkilileri, oyuncunun transfer sürecine dair net bir açıklama yapmazken, Marius'un Samsunspor’da kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.